Image Image Image Image Image Image Image Image Image

24 jan

By

Rijvaardigheid van de chauffeur in de top drie van de oorzaken heftruckongevallen

2015-01-24 | By |

Bij aanrijdingen of andere ongevallen waarbij een heftruck betrokken is, staat de rijvaardigheid van de chauffeur in de top drie van de oorzaken. Dat is te lezen in het inspectierapport “Arbeidsomstandigheden in de sector logistiek en transport” van Inspectie SZW, juli 2014.

ambulanceSteeds meer bedrijven zien de voordelen van breed inzetbare medewerkers. Dit komt de efficiëntie en flexibiliteit ten goede. Het gevolg is dat meer medewerkers zo nu en dan een heftruck besturen. Uit een rapportage van de Inspectie SZW blijkt dat de rijvaardigheid regelmatig te wensen over laat, met alle (veiligheids)risico’s van dien.

Door uw medewerkers een training “veilig werken met een heftruck” te laten volgen kunt op een eenvoudige wijze de veiligheid op uw werkvloer verbeteren. Daarmee krijgen uw medewerkers een goede instructie en voldoet u ook aan de wet en regelgeving op dit punt.

Braveau verzorgt hef- en reachtrucktrainingen in de Nederlandse, Engelse en Poolse taal. Dit doen wij in ons trainingscentrum in Venray of bij u op de werkplek. Trainingen worden afgesloten met een certificaat. Dit alles tegen scherpe tarieven zonder bijkomende kosten. Uiteraard zijn onze trainers CCV gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van een goede hef- of reachtruckopleiding.

Uw voordelen op een rij:

  • Met een telefoontje een veiligere werkplek voor uw medewerkers
  • Trainingen in de Nederlandse, Engelse en Poolse taal
  • CCV gecertificeerde trainers
  • Trainingen in ons trainingscentrum in Venray
  • Trainingen op uw werkplek
  • Scherpe tarieven

Iedereen een veilige werkplek voor een beperkte investering.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak werk van een veilige werkplek voor uw medewerkers. Wij zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres.

Telefoonnummer 040-3098012

e-mail info@braveau.nl