Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Reachtruckcertificaat halen in Deurne

Wilt u het reachtruckcertificaat halen in de regio Deurne? Braveau biedt diverse mogelijkheden.

Het halen van een reachtruckcertificaat verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Het certificaat is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn werk (wel eens) een reachtruck bestuurt. Via Braveau is het mogelijk om een reachtruckcertificaat te behalen in 1 of 2 dagen. Bij interesse kun je dit via deze pagina aan ons laten weten. Reserveer je deelname voor één van de beschikbare data of vraag een offerte aan voor een groep of incompanytraining.

“De incompanytraining was perfect afgestemd op onze eigen werkzaamheden”

 

INCOMPANYTRAINING IN DEURNE

Maken uw medewerkers gebruik van een reachtruck? Wij kunnen een incompanytraining op uw locatie in de regio Deurne verzorgen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de opleiding optimaal is afgestemd op uw eigen werkproces.

In nagenoeg elke organisatie ligt het gevaar van gemak en bedrijfsblindheid op de loer. Bij een externe reachtruck opleiding komen deze (potentiele)gevaren niet altijd aan het licht. Bij onze incompany cursus kijkt onze trainer kritisch mee over de schouder van de reachtruckchauffeur. Waar nodig worden de gevaren benoemd en verwerkt in de training.

Kortom een reachtruck opleiding gegeven in uw eigen organisatie heeft voordelen. Er wordt een prima aansluiting gemaakt tussen de training en de praktijksituatie waarin de reachtruckchauffeur actief is. Onze instructie wordt op het materiaal, de omgeving en de interne regelgeving aangepast. Zo bent u er zeker van dat ook specifieke gevaren van uw werkomgeving optimaal getraind worden. Bij een incompanytraining komen onze instructeurs op een voor u geschikte tijd naar u toe. Vanzelfsprekend dat u in geval van een in-company training beschikt over een eigen reachtruck en de benodigde ruimte.

TRAININGSLOCATIE VAN BRAVEAU

Heeft u niet de mogelijkheid om een incompanytraining te organiseren. Naast de mogelijkheid voor een incompanytraining kunt u ook gebruik maken van de trainingslocatie van Braveau. In Best beschikt Braveau over een uitgebreide trainingslocatie met diverse logistieke opslagmethode. Met andere woorden, de mensen, de kennis en middelen zijn ruimschoots voorhanden. Hierdoor is Best de locatie om een veelzijdige en gedegen heftruck opleiding te faciliteren en organiseren.

WAT IS DE REISAFSTAND VANUIT DEURNE TOT DE TRAININGSLOCATIE VOOR EEN HEFTRUCKCERTIFICAAT?

Wilt u gebruikmaken van de trainingslocatie van Braveau? Wij zijn gevestigd op 36 minuten reisafstand van Deurne.

Ook met het openbaar vervoer zijn we zeer goed bereikbaar. Op 100 meter afstand is er een bushalte van de buslijn tussen Eindhoven centraal station en treinstation Best.

Direct inschrijven of meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het behalen van een reachtruckcertificaat verwijzen we u graag naar het overzicht van onze reachtruck opleidingen.

Uw deelname reserveren voor één van de geplande opleidingen?
Deelname reserveren

Bent u op zoek naar een groep of incompanytraining, of een op maat gemaakte vakopleiding? Kies voor één van de volgende opties en vraag direct een offerte aan:

Veelgestelde vragen over reachtruckcertificaten

Is een reachtruckcertificaat wettelijk verplicht?

Voor alle reachtruckchauffeurs is het wettelijk verplicht om een rij-instructie te volgen. De wet geeft niet duidelijk aan hoe de instructie eruit moet zien, maar als bedrijf moet je bij bepaalde omstandigheden kunnen aantonen dat er een goede instructie is geweest, bijvoorbeeld bij bedrijfsongevallen.

Kan ik met spoed mijn reachtruckcertificaat halen?

Bij Braveau is het (vrijwel) altijd mogelijk om al op korte termijn een cursus te volgen. Vaak zelfs binnen een week. Neem contact met ons op voor de beschikbare data.

Hoe oud moet je zijn voor het halen van een reachtruckcertificaat?

Vanaf 16 jaar mag je een reachtruckopleiding volgen. Het besturen van een reachtruck mag tot je 18e alleen onder deskundig toezicht.

Wanneer hoor ik of ik ben geslaagd?

Aan het einde van de cursus wordt bekend gemaakt of je bent geslaagd. Het reachtruckcertificaat ontvang je gegarandeerd binnen 1 week na je examen.

Voor welke regio's zijn jullie actief?

Braveau werkt met name voor opdrachtgevers in Noord-Brabant, Zuid-Limburg en Gelderland. Onze incompany opleidingen bestrijken geheel Nederland.