Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OVER BRAVEAU PRODUCTIVITY TRAINING

Wil je weten hoe wij te werk gaan. Kijk dan onze bedrijfsfilm.

Bij Braveau staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Het doel van Braveau is (flex)medewerkers opleiden. De kwaliteit komt tot uiting in de vaardigheden en competenties van de opgeleide medewerkers.

Na de opleiding zijn zij optimaal voorbereid op hun (beoogde)functie, nu en in de toekomst. Duurzaamheid vertaalt zich naar kennis en kunde die niet alleen zinvol is voor de (beoogde)functie maar die de medewerker van dienst is in zijn hele werkzame leven.

Daarnaast wordt door de kansen en mogelijkheden het verloop binnen de organisatie beperkt. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van de fiscale voorzieningen en eventuele andere financiële regelingen, maar dit is nooit en te nimmer een doel op zich.

Onze aanpak

Je staat op de werkvloer en je bent de hele dag bezig met het verwerken van orders. Je bent van het type niet lullen maar poetsen. Je leert ook niet uit boeken maar juist door het te ervaren in de praktijk. Dat typeert de medewerker op de werkvloer.

De opleidingen van Braveau zijn er op gericht medewerkers nieuwe skills te laten ervaren. Een ervaring beklijft beter dan een theoretisch verhaal, zeker bij deze doelgroep. Daarnaast zijn wij aan de hand van een praktijktoets zeer goed in staat om vast te stellen of het gewenste niveau is bereikt .

Wij laten de leeromgeving aansluiten bij de praktijksituatie hiervoor is een maatwerkopleiding noodzakelijk. Onnodig extra werk? We hebben door deze aanpak minder uren training nodig en zijn de medewerkers sneller en beter inzetbaar op de vloer.

DE EXPERTISE VAN BRAVEAU WORDT INGEZET BIJ:

47_n2_people

ASML

CompanyLogo

Bekijk alle referenties