Image Image Image Image Image Image Image Image Image

04 sep

By

Braveau sluit een overeenkomst met Heftruck Service Limburg.

2015-09-04 | By |

Voor het leveren en onderhouden van de intern transport materieel is Braveau een overeenkomst aangegaan met Heftruck Service Limburg, beter bekend als HSL. Braveau is op zoek gegaan naar een partner die begrijpt dat de veiligheid en betrouwbaarheid van onze machines van het allergrootste belang is. Heftruck Service Limburg begrijpt als geen ander dat ons materieel het uithangborg is van onze organisatie. Het moet dan ook in topconditie verkeren.

‘Regulier onderhoud wordt met de grootste Service Bus HSLnauwkeurigheid uitgevoerd. Dit om uitval van de machines te voorkomen. En mocht het onverhoopt voorkomen dat een machine niet naar behoren functioneert dan bieden wij direct een passende oplossing. Dat kan met een snelle reparatie maar is dat niet mogelijk dan zorgen wij voor een vervangende machine. Ook voor het tijdelijk opschalen bij een piek, we hebben altijd passend materieel op voorraad. Het werk bij de klant mag niet stil komen staan.’ aldus Ed Egas.

Ed Egas is verantwoordelijk voor de afdeling verkoop en verhuur bij HSL. Hij weet als geen ander de behoefte van de klant op de juiste manier in te vullen. Zo ging het ook na het eerste contact tussen Braveau en HSL. Braveau maakte gebruik van een machine. Door een storing in een printplaat vielen belangrijke functies uit. De toenmalige leverancier kreeg het probleem niet adequaat opgelost. Binnen 1 uur kwam Ed met een goed voorstel. Kortom, met 1 telefoontje was en een passende oplossing gerealiseerd en konden we weer door met waar we goed in zijn, het trainen van logistiek medewerkers. Daarna heeft HSL Braveau vaker met raad en daad bijgestaan.

HSL materieelOm de groei van Braveau te faciliteren nam de behoefte aan een vaste partner voor al het intern transport materieel toe. Voor Braveau was het dan ook een eenvoudige keuze om dit pakket exclusief bij HSL onder te brengen. HSL ontzorgt Braveau op het gebied van intern transportmaterieel zodat wij ons kunnen richten op onze core business, het opleiden van de allerbeste logistiek medewerkers.